-
- דיון
- משתתפים
- הפוסט האחרון
-
- לא הבנתי אם צריכת תוספי סויה מעלה הסיכון לסרטן שד או מעלה הסיכון לשינוי גנטי בקרב מי שכבר חולה בסרטן שד ?
- 2
- 02/01/2015 בשעה 13:56
- יש דרך מעשית לדעת מהו ריכוז הקדמיום במוצרי מזון שונים ? הרבה מטופלים מוטרדים מהמחקר הזה..
- 2
- 02/01/2015 בשעה 13:52
- מדוע לא משתמשים במדד ה-WHR כמדד הקובע סיכון קרדיווסקולרי ? והם המדד מתאים לגברים ולנשים באותה מידה ?
- 2
- 26/12/2014 בשעה 18:30
- האם יש מקום להמליץ על תזונה עשירה באנטיאוקסידנטים למניעת פרפור פרוזדורים, לא רק לאחר ניתוח מעקפים ?
- 2
- 05/12/2014 בשעה 10:48
- הפורום 'תזונה' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.