מאמרים וכתבות
"מה מזיק לנו יותר- מזון מהיר או אכילה מהירה?" מאת דנה איבנקובסקי וכקמן
השפעת הרגלי אכילה כגון בחירת מזון ואופן האכילה על עליה במשקל.
"כיצד השפיעה הקורונה על הרגלי האכילה והצריכה שלנו? " מאת דנה איבנקובסקי וכקמן
השפעת הקורונה על תזונה, אכילה והזמנת אוכל ממסעדות.
רקפת אריאלי – שאלות ותשובות בנושא תזונת ספורט.
מסמך שאלות ותשובות בנושא תזונת ספורט מאת רקפת אריאלי.
"בשעה טובה" – מתי לאכול מה ומה לאכול מתי. Chrono-nutrition – המדע 'העל זמני' של התזונה. מאת הדיאטנית לימור בן חיים.
תחום Chrono-nutrition מעביר אותנו, הדיאטנים, מראיית החשבון של הקלוריות ועריכת הדין של המוסר התזונתי, לתיקון עולם – 'שענות תזונתית' בעולם
ארוחות המבושלות בבית נוטות להכיל רכיבים מזינים יותר לעומת ארוחות המוכנות מראש (ready to eat) – מחקר בקרב מגוון משפחות עם ילדים.
שכיחות הבישול הביתי ירדה בסוף המאה העשרים בקרב כל האמריקאים ונשארה קבועה בשני העשורים האחרונים בקרב משקי בית בעלי הכנסה
האם עיבוד המזון עשוי לשפר את העיכוליות של חלבון צמחי?
חלבון הוא רכיב חיוני בתזונת האדם. הוא מהווה את מקור החנקן העיקרי בתזונה האנושית וממלא תפקידים חיוניים, הן מבניים והן
תזונה של גבר – מילה של דיאטנית. המלצות תזונתיות לגבר מהרחם ועד החופה. מאת הדיאטנית לימור בן חיים.
לכבוד יום הגבר הבינלאומי נסקור את האתגרים הפיזיולוגיים, יחד עם ההמלצות התזונתיות של הגבר במסע החיים – משלב העובר ברחם
מזין, טעים, משביע – יתרונות תזונתיים של ברנפלקס אקסטרה פייבר
סקירת מוצרים מתחום תחליפי הבשר ותעשיית הפוד דט.
שלום, אפשר להזמין בשר שאינו בשר? כתבה מאת נטע קיילר, דיאטנית קלינית.
סקירת מוצרים מתחום תחליפי הבשר ותעשיית הפוד דט.