מאמרים וכתבות
מטפלים במשבר: שחר כוכבי מתייחס לדילמות והאתגרים המיוחדים העולים באשר למיקומנו כדיאטנים בתקופה זו.
שיחה על האתגרים והדילמות שאנו חווים באופן אישי ובשיח הטיפולי בתקופה זו
דיאטות טרנדיות – המרדף אחר הדיאטה המנצחת להרזיה
דיאטות טרנדיות במטרה לרדת במשקל- יתרונות, חסרונות ונתונים עדכניים
שמנים צמחיים- כל מה שכדאי לדעת!
אהוד סורייאנו – יועץ לאיכות שמן זית- סוקר בפנינו כל מה שכדאי וצריך לדעת על שמנים צמחיים
מהאישה האנבולית ועד הקשיש הסרקופני- על חלבונים במעגל החיים- לימור בן חיים
על חלבונים במעגל החיים למה, כמה, איזה ואיך לימור בן-חיים - דיאטנית המרכז הרפואי תל-אביב
"מה מזיק לנו יותר- מזון מהיר או אכילה מהירה?" מאת דנה איבנקובסקי וכקמן
השפעת הרגלי אכילה כגון בחירת מזון ואופן האכילה על עליה במשקל.
"כיצד השפיעה הקורונה על הרגלי האכילה והצריכה שלנו? " מאת דנה איבנקובסקי וכקמן
השפעת הקורונה על תזונה, אכילה והזמנת אוכל ממסעדות.
רקפת אריאלי – שאלות ותשובות בנושא תזונת ספורט.
מסמך שאלות ותשובות בנושא תזונת ספורט מאת רקפת אריאלי.
"בשעה טובה" – מתי לאכול מה ומה לאכול מתי. Chrono-nutrition – המדע 'העל זמני' של התזונה. מאת הדיאטנית לימור בן חיים.
תחום Chrono-nutrition מעביר אותנו, הדיאטנים, מראיית החשבון של הקלוריות ועריכת הדין של המוסר התזונתי, לתיקון עולם – 'שענות תזונתית' בעולם
ארוחות המבושלות בבית נוטות להכיל רכיבים מזינים יותר לעומת ארוחות המוכנות מראש (ready to eat) – מחקר בקרב מגוון משפחות עם ילדים.
שכיחות הבישול הביתי ירדה בסוף המאה העשרים בקרב כל האמריקאים ונשארה קבועה בשני העשורים האחרונים בקרב משקי בית בעלי הכנסה