• לערוץ ה-youtube שלנו
חדשות תזונה ובריאות
חדשות תזונה ובריאות
מידע מקצועי עבור דיאטנים, כנסים ואירועים בעולם המזון, תזונה ובריאות, הנחיות ותקנות ועוד.
  • דף הבית
  • אודות
        • עלינו
        • תוכנית הקיימות של יוניליוור
        • מותגים
  • מידע מקצועי עבורכם
        • מידע לעסק עצמאי
        • מצגות וסרטונים
        • מאמרים וכתבות
        • אינפוגרפיקות
        • צרכנים – מאפיינים, מגמות וטרנדים
  • ניוזלטר
        • ניוזלטר פברואר 2022

          ניוזלטר פברואר 2022

        • ניוזלטר נובמבר 2021

          ניוזלטר נובמבר 2021

        • ניוזלטר אפריל 2021

          ניוזלטר אפריל 2021

        • ניוזלטר דצמבר 2020

          ניוזלטר דצמבר 2020

        • לעוד ניוזלטר
  • מתכונים
        • סדנת בישול דיגיטלית עם אודי ואושר
        • לעוד מתכונים
        • פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם
          העשרת התפריט בירקות

          פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם

  • קופונים לאנשי מקצוע
        • לכל הקופונים
        • 40% הנחה על מוצרי ברנפלקס אקסטרה חלבון ואקסטה פייבר

  • פודקאסטים
        • פרק 10- הצרכן בראי התעשייה עם קרן דודסון
          פודקאסט

          פרק 10- הצרכן בראי התעשייה עם קרן דודסון

        • פרק 9- סטוריטלינג ומיתוג אישי. המדריך ליצירת תוכן עם קרן רייטלר
          פודקאסט

          פרק 9- סטוריטלינג ומיתוג אישי. המדריך ליצירת תוכן עם קרן רייטלר

        • פרק 8-  העולם המופלא של המיקרוביום עם ד"ר סיגל פרישמן
          פודקאסט

          פרק 8- העולם המופלא של המיקרוביום עם ד"ר סיגל פרישמן

        • פרק 7- להניע לשינוי. מבוא פרקטי לגישה המוטיבציונית עם דוד לב
          פודקאסט

          פרק 7- להניע לשינוי. מבוא פרקטי לגישה המוטיבציונית עם דוד לב

        • לעוד פודקסטים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • מידע מקצועי עבורכם
  • ניוזלטר
  • מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • פודקאסטים
  • צרו קשר
חדשות תזונה ובריאות
חדשות תזונה ובריאות
  • דף הבית
  • אודות
        • עלינו
        • תוכנית הקיימות של יוניליוור
        • מותגים
  • מידע מקצועי עבורכם
        • מידע לעסק עצמאי
        • מצגות וסרטונים
        • מאמרים וכתבות
        • אינפוגרפיקות
        • צרכנים – מאפיינים, מגמות וטרנדים
  • ניוזלטר
        • ניוזלטר פברואר 2022

          ניוזלטר פברואר 2022

        • ניוזלטר נובמבר 2021

          ניוזלטר נובמבר 2021

        • ניוזלטר אפריל 2021

          ניוזלטר אפריל 2021

        • ניוזלטר דצמבר 2020

          ניוזלטר דצמבר 2020

        • לעוד ניוזלטר
  • מתכונים
        • סדנת בישול דיגיטלית עם אודי ואושר
        • לעוד מתכונים
        • פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם
          העשרת התפריט בירקות

          פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם

  • קופונים לאנשי מקצוע
        • לכל הקופונים
        • 40% הנחה על מוצרי ברנפלקס אקסטרה חלבון ואקסטה פייבר

  • פודקאסטים
        • פרק 10- הצרכן בראי התעשייה עם קרן דודסון
          פודקאסט

          פרק 10- הצרכן בראי התעשייה עם קרן דודסון

        • פרק 9- סטוריטלינג ומיתוג אישי. המדריך ליצירת תוכן עם קרן רייטלר
          פודקאסט

          פרק 9- סטוריטלינג ומיתוג אישי. המדריך ליצירת תוכן עם קרן רייטלר

        • פרק 8-  העולם המופלא של המיקרוביום עם ד"ר סיגל פרישמן
          פודקאסט

          פרק 8- העולם המופלא של המיקרוביום עם ד"ר סיגל פרישמן

        • פרק 7- להניע לשינוי. מבוא פרקטי לגישה המוטיבציונית עם דוד לב
          פודקאסט

          פרק 7- להניע לשינוי. מבוא פרקטי לגישה המוטיבציונית עם דוד לב

        • לעוד פודקסטים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • מידע מקצועי עבורכם
  • ניוזלטר
  • מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • פודקאסטים
  • צרו קשר
דף הבית » מידע מקצועי עבורכם

מידע מקצועי עבורכם

מאמרי מערכת

"מה מזיק לנו יותר- מזון מהיר או אכילה מהירה?" מאת דנה איבנקובסקי וכקמן

"כיצד השפיעה הקורונה על הרגלי האכילה והצריכה שלנו? " מאת דנה איבנקובסקי וכקמן

רקפת אריאלי – שאלות ותשובות בנושא תזונת ספורט.

"בשעה טובה" – מתי לאכול מה ומה לאכול מתי. Chrono-nutrition – המדע 'העל זמני' של התזונה. מאת הדיאטנית לימור בן חיים.

ארוחות המבושלות בבית נוטות להכיל רכיבים מזינים יותר לעומת ארוחות המוכנות מראש (ready to eat) – מחקר בקרב מגוון משפחות עם ילדים.

האם עיבוד המזון עשוי לשפר את העיכוליות של חלבון צמחי?

לרשימה המלאה

מאגרי מאמרים מקצועיים

PUBMED – מאגר מידע ביבליוגרפי העוסק בתחומי  מדעי החיים, מדעי הרפואה והמקצועות הפרא-רפואיים

TRIP DATABASE – מנוע חיפוש קליני למידע מבוסס מדעית.

TRIP LATEST AND GREATEST – תוכן חדש ופופולרי בנושאים מסויימים מהשנה החולפת

LINKSMEDICUS – מיטב מקורות המידע האיכותיים והחופשיים ברשת בתחום הרפואה כולל תזונה ללא תשלום

MEDSCAPE – אתר חדשות רפואה, מידע רב על מחלות ומצבים רפואיים, תרופות ועוד במספר שפות.

PUBMED HEALTH – מקור מידע בנושא מניעה וטיפול במחלות ומצבים רפואיים שונים.

SEMANTIC SCHOLAR – מנוע חיפוש חופשי למאמרים מדעיים. מנוע החיפוש קורא, מתמצת ומסווג ממצאים מ-2 מיליון מאמרים מדעיים שמתפרסמים מדי שנה.

GOOGLE SCHOLAR – מנוע חיפוש של גוגל למאמרים מדעיים

PUBMED CENTRAL – מכיל טקסטים מלאים ללא תשלום של מאמרים מדעיים בנושא  ביו-רפואה ומדעי החיים

צרכנים - מאפיינים, מגמות וטרנדים

טרנדים במזון ותזונה 2021

טרנדים במזון ותזונה 2019

מגמות בשוק מוצרי הבריאות והפינוק

לרשימה המלאה

מצגות וסרטונים

הרצאתה המוקלטת של רונית כפיר- באירוע השקת "מדברים מחוץ לצלחת" פודקאסט מקצועי לדיאטנים ודיאטניות

שומרים על בריאות איתנה כל השנה – סרטון קצר לשימושכם

דני רוז'נסקי, מנהל פיתוח גלידת שטראוס – "פעם שלישית גלידה". הרצאה בכנס קיץ יוניליוור

רקפת אריאלי – דיאטנית קלינית וספורט – "הכן גופך לקיץ – על חיטוב, תזונה ותוספים". הרצאה בכנס קיץ וירטואלי

טיפים להרגלי אכילה נכונים לחופש הגדול – מועדון הבריאות והתזונה של יוניליוור בשיתוף עם תלמה

צחי כנען, דיאטן קליני – חלבונים אלטרנטיביים. הרצאה בכנס וירטואלי "חלבון 360"

עו"ד עידית אגוזי לוי – שיתופי פעולה עסקיים. הרצאה בכנס וירטואלי "חוזרים לשגרה – יוצאים מהקופסא"

קרן דודסון – תעשיית מזון מכוונת בריאות. הרצאה בכנס וירטואלי "חוזרים לשגרה – יוצאים מהקופסא"

לרשימה המלאה
ניוזלטר
ניוזלטר פברואר 2022

ניוזלטר פברואר 2022

ניוזלטר נובמבר 2021

ניוזלטר נובמבר 2021

לרשימה המלאה ולהרשמה
 
עדכונים
חוברת מתכונים מיוחדת לדיאטנים

חוברת מתכונים מיוחדת לדיאטנים

"מה מזיק לנו יותר- מזון מהיר או אכילה מהירה?" מאת דנה איבנקובסקי וכקמן

"מה מזיק לנו יותר- מזון מהיר או אכילה מהירה?" מאת דנה איבנקובסקי וכקמן

"כיצד השפיעה הקורונה על הרגלי האכילה והצריכה שלנו? " מאת דנה איבנקובסקי וכקמן

"כיצד השפיעה הקורונה על הרגלי האכילה והצריכה שלנו? " מאת דנה איבנקובסקי וכקמן

 
תגיות
תגיות
אודי ואושר אינפוגרפיקה אכילה בלילה ארוחת בוקר בזבוז מזון בישול ביתי בריאות גלוטן גלידה הפחתת נתרן הפחתת סוכר הרגלי אכילה חלבון חנוכה טבעונות טיפים יוניליוור יוניליוור העולמי ילדים ילדים ותזונה ירקות ללא גלוטן מדברים מחוץ לצלחת מרגרינה מתכון מתכון בריא סדנת בישול סוכר סנסוריקה עמותת עתיד פודקאסט פייסבוק פריכיות קטניות שיבולת שועל שיווק דיגיטלי תה תוכן שיווקי תזונה תזונה בריאה תזונה מבוססת צומח תזונת ילדים תזונת ספורט תזונת ספורטאים תעשיית המזון
כללי
  • דף הבית
  • אודות
  • מותגים
  • תוכנית הקיימות של יוניליוור
  • צרו קשר
כלים לדיאטנים.יות
  • מידע לעסק עצמאי
  • מצגות וסרטונים
  • מאמרים וכתבות
  • ניוזלטר
  • מחשבונים וכלים שימושיים
  • המלצות איגודי בריאות בעולם
  • אתרי תזונה מומלצים
  • ארגוני בריאות בעולם
  • מידע וקישורים חיצוניים
עוד בשבילכם
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • מתכונים
  • ארכיון פורום תזונה מקצועי
הישארו בקשר!









    © כל הזכויות שמורות יוניליוור 2019-2022
    גלילה לראש העמוד