• לערוץ ה-youtube שלנו
חדשות תזונה ובריאות
חדשות תזונה ובריאות
מידע מקצועי עבור דיאטנים, כנסים ואירועים בעולם המזון, תזונה ובריאות, הנחיות ותקנות ועוד.
  • דף הבית
  • אודות
        • עלינו
        • תוכנית הקיימות של יוניליוור
        • מותגים
  • מידע מקצועי עבורכם
        • מידע לעסק עצמאי
        • מצגות וסרטונים
        • מאמרים וכתבות
        • אינפוגרפיקות
        • צרכנים – מאפיינים, מגמות וטרנדים
  • ניוזלטר
        • ניוזלטר פברואר 2022

          ניוזלטר פברואר 2022

        • ניוזלטר נובמבר 2021

          ניוזלטר נובמבר 2021

        • ניוזלטר אפריל 2021

          ניוזלטר אפריל 2021

        • ניוזלטר דצמבר 2020

          ניוזלטר דצמבר 2020

        • לעוד ניוזלטר
  • מתכונים
        • סדנת בישול דיגיטלית עם אודי ואושר
        • לעוד מתכונים
        • פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם
          העשרת התפריט בירקות

          פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם

  • קופונים לאנשי מקצוע
        • לכל הקופונים
        • 40% הנחה על מוצרי ברנפלקס אקסטרה חלבון ואקסטה פייבר

  • פודקאסטים
        • פרק 10- הצרכן בראי התעשייה עם קרן דודסון
          פודקאסט

          פרק 10- הצרכן בראי התעשייה עם קרן דודסון

        • פרק 9- סטוריטלינג ומיתוג אישי. המדריך ליצירת תוכן עם קרן רייטלר
          פודקאסט

          פרק 9- סטוריטלינג ומיתוג אישי. המדריך ליצירת תוכן עם קרן רייטלר

        • פרק 8-  העולם המופלא של המיקרוביום עם ד"ר סיגל פרישמן
          פודקאסט

          פרק 8- העולם המופלא של המיקרוביום עם ד"ר סיגל פרישמן

        • פרק 7- להניע לשינוי. מבוא פרקטי לגישה המוטיבציונית עם דוד לב
          פודקאסט

          פרק 7- להניע לשינוי. מבוא פרקטי לגישה המוטיבציונית עם דוד לב

        • לעוד פודקסטים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • מידע מקצועי עבורכם
  • ניוזלטר
  • מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • פודקאסטים
  • צרו קשר
חדשות תזונה ובריאות
חדשות תזונה ובריאות
  • דף הבית
  • אודות
        • עלינו
        • תוכנית הקיימות של יוניליוור
        • מותגים
  • מידע מקצועי עבורכם
        • מידע לעסק עצמאי
        • מצגות וסרטונים
        • מאמרים וכתבות
        • אינפוגרפיקות
        • צרכנים – מאפיינים, מגמות וטרנדים
  • ניוזלטר
        • ניוזלטר פברואר 2022

          ניוזלטר פברואר 2022

        • ניוזלטר נובמבר 2021

          ניוזלטר נובמבר 2021

        • ניוזלטר אפריל 2021

          ניוזלטר אפריל 2021

        • ניוזלטר דצמבר 2020

          ניוזלטר דצמבר 2020

        • לעוד ניוזלטר
  • מתכונים
        • סדנת בישול דיגיטלית עם אודי ואושר
        • לעוד מתכונים
        • פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם
          העשרת התפריט בירקות

          פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם

  • קופונים לאנשי מקצוע
        • לכל הקופונים
        • 40% הנחה על מוצרי ברנפלקס אקסטרה חלבון ואקסטה פייבר

  • פודקאסטים
        • פרק 10- הצרכן בראי התעשייה עם קרן דודסון
          פודקאסט

          פרק 10- הצרכן בראי התעשייה עם קרן דודסון

        • פרק 9- סטוריטלינג ומיתוג אישי. המדריך ליצירת תוכן עם קרן רייטלר
          פודקאסט

          פרק 9- סטוריטלינג ומיתוג אישי. המדריך ליצירת תוכן עם קרן רייטלר

        • פרק 8-  העולם המופלא של המיקרוביום עם ד"ר סיגל פרישמן
          פודקאסט

          פרק 8- העולם המופלא של המיקרוביום עם ד"ר סיגל פרישמן

        • פרק 7- להניע לשינוי. מבוא פרקטי לגישה המוטיבציונית עם דוד לב
          פודקאסט

          פרק 7- להניע לשינוי. מבוא פרקטי לגישה המוטיבציונית עם דוד לב

        • לעוד פודקסטים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • מידע מקצועי עבורכם
  • ניוזלטר
  • מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • פודקאסטים
  • צרו קשר
דף הבית » תוכנית הקיימות של יוניליוור

תוכנית הקיימות של יוניליוור

יוניליוור היא חברה בינלאומית שמונעת מייעוד ואחריות חברתית (Purpose- led Business). תוכנית הקיימות של יוניליוור, המושתתת על מחויבותינו בתחומי הפעילות החברתית, הסביבתית והכלכלית, היא הדרך שלנו להפוך חיים ברי - קיימא לדבר שבשגרה, ובכך לקדם שינוי בחברה. החזון שלנו - ייצור מזון טעים, בעל ערך מוסף מבחינה תזונתית, תוך תשומת לב לשמירה על הסביבה. בנוסף, אנחנו ביוניליוור, פועלים בקביעות לקידום תוכניות חברתיות שמטרתן להעביר מידע, לעודד שיח ולהציע דרכי התמודדות עם נושאי חינוך תזונתי, דימוי גוף, התנדבות, זמן איכות הורים - ילדים ותזונה נכונה כל זאת לתמוך בחיי חברה תקינים.

בעד עצמי – הורות ומושלמות, שלם ולא מושלם – פרופ' מוריה גולן

בעד עצמי – הורות ומושלמות, שלם ולא מושלם – פרופ' מוריה גולן

פרופ' מוריה גולן מומחית לבעיות אכילה, משקל ודימוי גוף. מפתחת התערבויות קליניות, מדריכה וחוקרת בכירה בתחומים אלו. ראש תכנית המוסמך

קראו עוד
תכנית האלופים של יוניליוור

תכנית האלופים של יוניליוור

אלופים 100% דגנים מלאים - מהאתגר ועד המדף

קראו עוד
האם בתך מחפשת ברשת תשובות בענייני דימוי הגוף?

האם בתך מחפשת ברשת תשובות בענייני דימוי הגוף?

כשאנחנו מתבגרים, המון דברים מעצבים את עתידנו. מהחברויות שאנחנו יוצרים ועד לתחומי הלימוד המועדפים עלינו בבית הספר. אבל יש דבר

קראו עוד
כיצד התקדמנו אל מול מטרות תוכנית הקיימות שלנו?

כיצד התקדמנו אל מול מטרות תוכנית הקיימות שלנו?

בזמן שמדינות רבות ברחבי העולם פועלות במטרה לקדם את יעדי הפיתוח הבר קיימא (יעדי הקיימות) של האו"ם, זה קריטי שעסקים

קראו עוד
תלמה משפחות של אלופים

תלמה משפחות של אלופים

בשנת 2014 תלמה החלה בשיתוף פעולה עם החברה למתנ"סים בתכנית הנקראת משפחות של אלופים. התכנית פועלת בהצלחה בכ- 45 ישובים

קראו עוד
יוניליוור שוב מובילה במאבק בשינוי האקלים

יוניליוור שוב מובילה במאבק בשינוי האקלים

יוניליוור ממשיכה להוביל במאבק בשינוי האקלים וגם השנה, החמישית ברציפות, החברה זוכה לדירוג A במאבק בשינוי האקלים.

קראו עוד
זו הסיבה שליוניליוור כל כך אכפת מדבורים

זו הסיבה שליוניליוור כל כך אכפת מדבורים

דבורים ממלאות תפקיד חיוני במערכת האקולוגית של כדור הארץ וביוניליוור פועלים כדי לעזור להם לשגשג.

קראו עוד
אוקספאם דירג את יוניליוור במקום הראשון

אוקספאם דירג את יוניליוור במקום הראשון

הקונפידרציה הבינלאומית לעוני ולבעיות של חוסר צדק אוקספאם, הכתירה את יוניליוור כיצרנית שעומדת בסטנדרטים של הקונפדרציה בנשאים חברתיים וסביבתיים.

קראו עוד
ניוזלטר
ניוזלטר פברואר 2022

ניוזלטר פברואר 2022

ניוזלטר נובמבר 2021

ניוזלטר נובמבר 2021

לרשימה המלאה ולהרשמה
 
עדכונים
חוברת מתכונים מיוחדת לדיאטנים

חוברת מתכונים מיוחדת לדיאטנים

"מה מזיק לנו יותר- מזון מהיר או אכילה מהירה?" מאת דנה איבנקובסקי וכקמן

"מה מזיק לנו יותר- מזון מהיר או אכילה מהירה?" מאת דנה איבנקובסקי וכקמן

"כיצד השפיעה הקורונה על הרגלי האכילה והצריכה שלנו? " מאת דנה איבנקובסקי וכקמן

"כיצד השפיעה הקורונה על הרגלי האכילה והצריכה שלנו? " מאת דנה איבנקובסקי וכקמן

 
תגיות
תגיות
אודי ואושר אינפוגרפיקה אכילה בלילה ארוחת בוקר בזבוז מזון בישול ביתי בריאות גלוטן גלידה הפחתת נתרן הפחתת סוכר הרגלי אכילה חלבון חנוכה טבעונות טיפים יוניליוור יוניליוור העולמי ילדים ילדים ותזונה ירקות ללא גלוטן מדברים מחוץ לצלחת מרגרינה מתכון מתכון בריא סדנת בישול סוכר סנסוריקה עמותת עתיד פודקאסט פייסבוק פריכיות קטניות שיבולת שועל שיווק דיגיטלי תה תוכן שיווקי תזונה תזונה בריאה תזונה מבוססת צומח תזונת ילדים תזונת ספורט תזונת ספורטאים תעשיית המזון
כללי
  • דף הבית
  • אודות
  • מותגים
  • תוכנית הקיימות של יוניליוור
  • צרו קשר
כלים לדיאטנים.יות
  • מידע לעסק עצמאי
  • מצגות וסרטונים
  • מאמרים וכתבות
  • ניוזלטר
  • מחשבונים וכלים שימושיים
  • המלצות איגודי בריאות בעולם
  • אתרי תזונה מומלצים
  • ארגוני בריאות בעולם
  • מידע וקישורים חיצוניים
עוד בשבילכם
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • מתכונים
  • ארכיון פורום תזונה מקצועי
הישארו בקשר!









    © כל הזכויות שמורות יוניליוור 2019-2022
    גלילה לראש העמוד