• לערוץ ה-youtube שלנו
חדשות תזונה ובריאות
חדשות תזונה ובריאות
מידע מקצועי עבור דיאטנים, כנסים ואירועים בעולם המזון, תזונה ובריאות, הנחיות ותקנות ועוד.
  • דף הבית
  • אודות
        • עלינו
        • תוכנית הקיימות של יוניליוור
        • מותגים
  • מידע מקצועי עבורכם
        • מידע לעסק עצמאי
        • מצגות וסרטונים
        • מאמרים וכתבות
        • אינפוגרפיקות
        • צרכנים – מאפיינים, מגמות וטרנדים
        • מפגשי פורום
  • ניוזלטר
        • דייסות Oats & More

          דייסות Oats & More

        • ניוזלטר אפריל 2024

          ניוזלטר אפריל 2024

        • ניוזלטר דצמבר 2023

          ניוזלטר דצמבר 2023

        • ניוזלטר נובמבר 2023

          ניוזלטר נובמבר 2023

        • לעוד ניוזלטר
  • מתכונים
        • סדנת בישול דיגיטלית עם אודי ואושר
        • לעוד מתכונים
        • פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם
          העשרת התפריט בירקות

          פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם

  • פודקאסטים
        • פרק 15- על הפרעות קשב, תזונה והרגלי אורח חיים בריאים עם ד"ר שירלי הרשקו
          פודקאסט

          פרק 15- על הפרעות קשב, תזונה והרגלי אורח חיים בריאים עם ד"ר שירלי הרשקו

        • פרק 14- אירועי סוף שנה- זה קורה לכולנו. נטע קיילר ושחר כוכבי מדברים טיפול
          פודקאסט

          פרק 14- אירועי סוף שנה- זה קורה לכולנו. נטע קיילר ושחר כוכבי מדברים טיפול

        • פרק  13- נתלבש על זה. תרפיה של הלבוש עם ד"ר טלי סטולובי
          פודקאסט

          פרק 13- נתלבש על זה. תרפיה של הלבוש עם ד"ר טלי סטולובי

        • פרק 12- לצלול לעומקי השינה. על שינה ותזונה עם סיון אבוט ברקן
          פודקאסט

          פרק 12- לצלול לעומקי השינה. על שינה ותזונה עם סיון אבוט ברקן

        • לעוד פודקסטים
  • צרו קשר
  • לערוץ ה-youtube שלנו
  • דף הבית
  • אודות
  • מידע מקצועי עבורכם
  • ניוזלטר
  • מתכונים
  • פודקאסטים
  • צרו קשר
  • לערוץ ה-youtube שלנו
חיפוש
חדשות תזונה ובריאות
חדשות תזונה ובריאות
  • דף הבית
  • אודות
        • עלינו
        • תוכנית הקיימות של יוניליוור
        • מותגים
  • מידע מקצועי עבורכם
        • מידע לעסק עצמאי
        • מצגות וסרטונים
        • מאמרים וכתבות
        • אינפוגרפיקות
        • צרכנים – מאפיינים, מגמות וטרנדים
        • מפגשי פורום
  • ניוזלטר
        • דייסות Oats & More

          דייסות Oats & More

        • ניוזלטר אפריל 2024

          ניוזלטר אפריל 2024

        • ניוזלטר דצמבר 2023

          ניוזלטר דצמבר 2023

        • ניוזלטר נובמבר 2023

          ניוזלטר נובמבר 2023

        • לעוד ניוזלטר
  • מתכונים
        • סדנת בישול דיגיטלית עם אודי ואושר
        • לעוד מתכונים
        • פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם
          העשרת התפריט בירקות

          פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם

  • פודקאסטים
        • פרק 15- על הפרעות קשב, תזונה והרגלי אורח חיים בריאים עם ד"ר שירלי הרשקו
          פודקאסט

          פרק 15- על הפרעות קשב, תזונה והרגלי אורח חיים בריאים עם ד"ר שירלי הרשקו

        • פרק 14- אירועי סוף שנה- זה קורה לכולנו. נטע קיילר ושחר כוכבי מדברים טיפול
          פודקאסט

          פרק 14- אירועי סוף שנה- זה קורה לכולנו. נטע קיילר ושחר כוכבי מדברים טיפול

        • פרק  13- נתלבש על זה. תרפיה של הלבוש עם ד"ר טלי סטולובי
          פודקאסט

          פרק 13- נתלבש על זה. תרפיה של הלבוש עם ד"ר טלי סטולובי

        • פרק 12- לצלול לעומקי השינה. על שינה ותזונה עם סיון אבוט ברקן
          פודקאסט

          פרק 12- לצלול לעומקי השינה. על שינה ותזונה עם סיון אבוט ברקן

        • לעוד פודקסטים
  • צרו קשר
  • לערוץ ה-youtube שלנו
חיפוש
דף הבית » תוכנית הקיימות של יוניליוור » הגישה שלנו לתזונה מיטיבה

הגישה שלנו לתזונה מיטיבה

מערכת האתר

יוניליוור שואפת לקדם תזונה חיובית ובריאה יותר, תוך שיפור הערכים התזונתיים של מוצריה והנגשתם לציבור באופן שקוף, מדעי ומבוסס. החברה פועלת לבניית מערכת מזון בת קיימא, שמאזנת בין בריאות האדם לשמירה על הסביבה, בשיתוף פעולה עם צרכנים, רגולטורים ודיאטנים.

הפילוסופיה והגישה שלנו לתזונה

אנו מאמינים שכולם צריכים ליהנות מתזונה מזינה. כדי שזה יקרה, אנו שואפים לבנות מערכת מזון בת קיימא, שהיא טובה יותר לאנשים ולכדור הארץ. המותגים שלנו הם בלב הגישה שלנו, ואנו שואפים לעודד אנשים לאמץ תזונה טובה יותר מבלי להתפשר על ההנאה. ממותגים גלובליים כמו Knorrו- Hellmann’s ועד למותגים מקומיים כמו תלמה ופתית, המותגים שלנו מציעים מגוון רחב של מזונות טעימים, נגישים שיכולים להיות חלק מתזונה מאוזנת. אנו עובדים כל העת לשפר  את הפרופיל התזונתי של המוצרים שלנו, ומקפידים לתקשר בשקיפות עם הצרכנים שלנו, שותפים ומקבלי החלטות. אנו יודעים שנדרשת גישה רב-תחומית כדי להשיג את שאיפותינו ואנו עובדים עם שותפים כדי להביא לשינוי חיובי.

קבענו לעצמנו מטרות ויעדים ברורים כפי שמפורט בתוכנית הפעולה שלנו לתזונה חיובית. אלה מבוססים על הקונצנזוס המדעי העדכני ביותר והנחיות תזונתיות בינלאומיות, נתמכים על ידי ההנהגה שלנו ומנוטרים על ידי תהליכי הממשל שלנו.

העבודה שלנו לשיפור האיכות התזונתית של המוצרים שלנו, שהחלה לפני יותר מ-20 שנה, מבוססת על מדע, משלבת את בהתאם הניסיון והמומחיות שלנו, ומעוצבת על ידי הסטנדרטים שלנו. על ידי השקעה בשיפור וחדשנות, אנו הופכים את המוצרים שלנו לטובים יותר מבחינה תזונתית וממשיכים לעמוד בציפיות של צרכנים.

בניית מערכות מזון ברות קיימא
מערכת המזון שלנו לא מאוזנת.  כמיליארד אנשים בעולם רעבים או בתת תזונה, בעוד שיותר מ-2 מיליארד אנשים סובלים מעודף משקל או מהשמנת יתר. מערכות המזון מייצרות רבע מפליטות גזי החממה שלנו, ושליש מהמזון נזרק. אנו שואפים לעולם שבו לכולם יש גישה למזון מזין מספיק מבלי לפגוע בסביבה. אנו רוצים לקחת חלק בבניית מערכות מזון ברות קיימא – המבוססות על רשת ערכים שמבטיחות ביטחון תזונתי תוך כיבוד המגבלות של כדור הארץ שלנו – ומכירים בכך שעלינו לעבוד עם צרכנים, שותפים ורגולטורים כדי להשיג זאת. כאחת מחברות המזון הגדולות בעולם, הפעילויות שלנו משתרעות על פני כל רשת הערכים של ייצור המזון , ייצור ועיבוד חקלאי, צמצום אובדן מזון בייצור ובבתים ודיאטות בריאות וברות קיימא יותר. ואנו שואפים לזהות היכן נוכל להשפיע ביותר.

מהי דיאטה בת קיימא? זהו דפוס אכילה שטוב לאנשים וטוב לכדור הארץ. לפי ארגון המזון והחקלאות של האומות המאוחדות (FAO), דיאטה בת קיימא היא כזו שיש לה השפעות סביבתיות נמוכות, תורמת לביטחון תזונתי, ומקדמת חיים בריאים לדורות הנוכחיים והעתידיים. בשנת 2019, ועדת EAT-Lancet פרסמה דוח המקשר בין תזונה, בריאות האדם וקיימות סביבתית. הם הציגו את "דיאטת בריאות הפלנטרית", המדגישה את הצורך בצריכת יותר פירות, ירקות, אגוזים וקטניות, תוך הפחתת צריכת בשר אדום וסוכר לשיפור הבריאות והתוצאות הסביבתיות.

דיאטה בת קיימא היא כזו המורכבת מ:

  • מגוון רחב של ירקות, פירות, קטניות, אגוזים וזרעים ומזונות מלאים.
  • בחירה מגוונת של מזונות המכילים חלבון, בעיקר ממקורות צמחיים ופחות ממקור בעלי חיים
  • מזונות שמקורם וייצרם נעשה באופן בר קיימא, כולל מוצרים טריים ומעובדים.
  • מזונות מאוזנים תזונתית המספקים כמות הולמת של ויטמינים, מינרלים, חלבונים, שומנים בלתי רוויים וסיבים, וכן צריכה מוגבלת של שומן רווי, סוכר ומלח.
  • כמות קלוריות המתאימה כדי לספק את צרכי האנרגיה של האדם, תוך הימנעות מצריכת יתר.
  • מזונות מקובלים תרבותית שהם זמינים, נגישים ובמחירים סבירים.

יש לקחת בחשבון את איכות התזונה, גודל המנות ותדירות הצריכה בעת אימוץ דיאטות ברות קיימא.

הגישה שלנו לקידום דיאטות בריאות יותר מבוססת על ההבנה המדעית העדכנית ביותר בהקשר לתפקיד התזונה לבריאות ורווחה טובים. המדע וההנחיות התזונתיות תומכים בסטנדרטים התזונתיים של יוניליוור,

יונילוור פיתחה שני סטים של סטנדרטים שמנחים את שיפור המוצרים שלנו:

  • USNC- הקריטריונים התזונתיים מבוססי המדע של יוניליוור (USNC) קובעים קריטריונים ספציפיים למוצרים עבור קלוריות, סוכר, מלח ושומן רווי. מטרת הקריטריונים היא לצמצם את כמות הרכיבים הללו, הידועים כמזיקים כאשר נצרכים בכמויות גדולות.
  • – הסטנדרטים שלנו לתזונה חיובית (PNS) מגדירים מרכיבים ונוטריאנטים מומלצים בהתאם להמלצות תזונתיות לדיאטה בריאה בת קיימא כגון כגון דגנים מלאים, סיבים תזונתיים ויטמינים, מינרלים, אומגה 3 וכד'.. הערכנו את ההשפעה הפוטנציאלית של סטנדרטים אלו ומצאנו כי רפורמולציה של מוצרי מזון בהתאם לסטנדרטים לתזונה חיובית תגדיל את צריכת הירקות, הדגנים המלאים והסיבים.

המפתח הוא תקשורת שקופה
אנו יודעים שהצרכנים זקוקים למידע תזונתי ברור וקל להבנה על מוצר כדי שיוכלו לקבל החלטה מושכלת לגבי צריכתו. אנו מקפידים לספק  מידע תזונתי שקוף ומבוסס עובדות אנו מיישמים את עקרונות הפרסום והשיווק שלנו כדי לפתח תקשורת ברורה ואחראית כל טענות התזונה והבריאות שלנו נתמכות בראיות מדעיות כדי להבטיח שהצרכנים יקבלו מידע רלוונטי, תמציתי ומשמעותי.

עבודה בשותפות
אנו יודעים שמעבר קולקטיבי לתזונה בת קיימא יותר דורש את מאמציהם של בעלי עניין מרובים. אנו עובדים עם אחרים כדי לחדש ולבנות פתרונות לאתגרים התזונתיים שעומדים בפני הצרכנים שלנו.
אנו מזמינים גם את הקהל המקצועי ובפרט את הדיאטנים.יות להיות איתנו בקשר ולקחת חלק בשינוי לתזונה החיובית של יוניליוור.

 

 

 

 

 

 

PNS PNS (Positive Nutrition Standards) USNC דיאטה בת קיימא הפחתת מלח הקריטריונים התזונתיים מבוססי המדע של יוניליוור (USNC) יוניליוור תזונה מיטיבה
ניוזלטר
דייסות Oats & More

דייסות Oats & More

ניוזלטר אפריל 2024

ניוזלטר אפריל 2024

לרשימה המלאה ולהרשמה
 
עדכונים
הגישה שלנו לתזונה מיטיבה

הגישה שלנו לתזונה מיטיבה

שיבולת שועל וסיב בטא-גלוקן: על ההשפעות הבריאותיות והמנגנונים הפיזיולוגיים

שיבולת שועל וסיב בטא-גלוקן: על ההשפעות הבריאותיות והמנגנונים הפיזיולוגיים

סלט עלים עם ויניגרט סלק

סלט עלים עם ויניגרט סלק

 
תגיות
תגיות
אודי ואושר אינפוגרפיקה ארוחת בוקר בת אל גולדשטיין גילי חיים דיאטנים צעירים הילה סקודוביץ הפחתת נתרן הרגלי אכילה הרגלי תזונה חלבון טבעוני טיפים יוניליוור יוניליוור בריאות ילדים ותזונה ירקות ללא גלוטן מדברים מחוץ לצלחת מור טלר מתכון מתכון בריא סדנת בישול סיבים תזונתיים עמותת עתיד עמית גנור פודקאסט פורום דור העתיד צבי מגזיניק קנור קרן דודסון קרן דוידסון שי אוחיון שיבולת שועל שיווק דיגיטלי שירי אלטמן שיר מצויינים שמן זית שרלוט גרון תזונה תזונה בריאה תזונה מבוססת צומח תזונה נבונה תזונת ספורטאים תלמה
כללי
  • דף הבית
  • אודות
  • מותגים
  • תוכנית הקיימות של יוניליוור
  • מדיניות פרטיות
  • צרו קשר
כלים לדיאטנים.יות
  • מידע לעסק עצמאי
  • מצגות וסרטונים
  • מאמרים וכתבות
  • ניוזלטר
  • מחשבונים וכלים שימושיים
  • המלצות איגודי בריאות בעולם
  • אתרי תזונה מומלצים
  • ארגוני בריאות בעולם
  • מידע וקישורים חיצוניים
עוד בשבילכם
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • מתכונים
  • ארכיון פורום תזונה מקצועי
הישארו בקשר!









    © כל הזכויות שמורות יוניליוור 2024
    גלילה לראש העמוד