• לערוץ ה-youtube שלנו
חדשות תזונה ובריאות
חדשות תזונה ובריאות
מידע מקצועי עבור דיאטנים, כנסים ואירועים בעולם המזון, תזונה ובריאות, הנחיות ותקנות ועוד.
  • דף הבית
  • אודות
        • עלינו
        • תוכנית הקיימות של יוניליוור
        • מותגים
  • מידע מקצועי עבורכם
        • מידע לעסק עצמאי
        • מצגות וסרטונים
        • מאמרים וכתבות
        • אינפוגרפיקות
        • צרכנים – מאפיינים, מגמות וטרנדים
  • ניוזלטר
        • ניוזלטר דצמבר 2020

          ניוזלטר דצמבר 2020

        • ניוזלטר נובמבר 2020

          ניוזלטר נובמבר 2020

        • ניוזלטר ספטמבר 2020

          ניוזלטר ספטמבר 2020

        • ניוזלטר אוגוסט 2020

          ניוזלטר אוגוסט 2020

        • לעוד ניוזלטר
  • כנסים ואירועים
        • APCCN – כנס אסיה פסיפיק

          APCCN – כנס אסיה פסיפיק

        • לא נמצאו פוסטים

        • לעמוד הכנסים
  • מתכונים
        • לביבות ירק אפויות בתנור

          לביבות ירק אפויות בתנור

        • סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

          סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

        • עוגת תפוחים ושיבולת שועל – מתכון ליום העוגה הבינלאומי 26.11

          עוגת תפוחים ושיבולת שועל – מתכון ליום העוגה הבינלאומי 26.11

        • מתכונים לארוחות מזינות – המנה הירוקה

          מתכונים לארוחות מזינות – המנה הירוקה

        • לעוד מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
        • לכל הקופונים
        • 40% הנחה על מוצרי ברנפלקס אקסטרה חלבון ואקסטה פייבר

  • צרו קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • מידע מקצועי עבורכם
  • ניוזלטר
  • כנסים ואירועים
  • מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • צרו קשר
חדשות תזונה ובריאות
חדשות תזונה ובריאות
  • דף הבית
  • אודות
        • עלינו
        • תוכנית הקיימות של יוניליוור
        • מותגים
  • מידע מקצועי עבורכם
        • מידע לעסק עצמאי
        • מצגות וסרטונים
        • מאמרים וכתבות
        • אינפוגרפיקות
        • צרכנים – מאפיינים, מגמות וטרנדים
  • ניוזלטר
        • ניוזלטר דצמבר 2020

          ניוזלטר דצמבר 2020

        • ניוזלטר נובמבר 2020

          ניוזלטר נובמבר 2020

        • ניוזלטר ספטמבר 2020

          ניוזלטר ספטמבר 2020

        • ניוזלטר אוגוסט 2020

          ניוזלטר אוגוסט 2020

        • לעוד ניוזלטר
  • כנסים ואירועים
        • APCCN – כנס אסיה פסיפיק

          APCCN – כנס אסיה פסיפיק

        • לא נמצאו פוסטים

        • לעמוד הכנסים
  • מתכונים
        • לביבות ירק אפויות בתנור

          לביבות ירק אפויות בתנור

        • סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

          סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

        • עוגת תפוחים ושיבולת שועל – מתכון ליום העוגה הבינלאומי 26.11

          עוגת תפוחים ושיבולת שועל – מתכון ליום העוגה הבינלאומי 26.11

        • מתכונים לארוחות מזינות – המנה הירוקה

          מתכונים לארוחות מזינות – המנה הירוקה

        • לעוד מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
        • לכל הקופונים
        • 40% הנחה על מוצרי ברנפלקס אקסטרה חלבון ואקסטה פייבר

  • צרו קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • מידע מקצועי עבורכם
  • ניוזלטר
  • כנסים ואירועים
  • מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • צרו קשר
דף הבית » מתכונים » סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

מערכת האתר

מתכון לסופגניות אפויות ומקמח כוסמין

חומרים עבור כ – 10-15 סופגניות:

  • 500 גרם (4 כוסות) קמח כוסמין מלא
  • 25 גרם (1/2 שקית) שמרים טריים
  • 50גרם (רבע כוס) סוכר קנים/חום
  • 2 ביצים
  • 150 גרם (2/3 כוס) חלב/מים
  • 5 גרם (1 כפית) תמצית וניל – לא חובה
  • 50 גרם (1/4 כוס) שמן זית/שמן קוקוס
  • קורט מלח

לציפוי לפני אפייה:

  • שמן זית

למילוי:

  • ריבה בטעם תות שדה או כל טעם אחר של 778

לציפוי:

  • לאחר שהסופגניות התקררו מפזרים מעט אבקת סוכר.

אופן ההכנה:

 

  1. מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, השמרים והסוכר.
  2. מוסיפים ביצים, חלב/מים ותמצית וניל ומעבדים במיקסר במהירות נמוכה ביותר כ-3 דקות.
  3. מוסיפים את השמן והמלח ומעבדים עוד 3 דקות.
  4. מעבירים את הבצק לקערה ומשמנים מעט בעזרת המברשת בשמן זית. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח, כשעה.
  5. מחלקים את הבצק לכ-10-15 כדורים (בין 50-60 גרם).
  6. יוצרים כדורים עגולים, מעבירים לתבנית עם נייר אפייה ומורחים אותם בשמן זית.
  7. מכסים בעדינות את הכדורים ומתפיחים כ-45 דקות.
  8. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  9. מורחים את הסופגניות בעדינות פעם נוספת בשמן זית ואופים כ-10 דקות.
  10. מוציאים מהתנור ומחכים שהסופגניות יתקררו. לאחר הקירור מחוררים כל סופגנייה באמצעות צנטר, ממלאים את שקית הזילוף בריבה ומזלפים.
  11. לפני ההגשה מפזרים מעל הסופגניות אבקת סוכר.

בתאבון!

 

הערות:

במידה ונשתמש רק בקמח כוסמין מלא הסופגניות יצאו מעט נמוכות, לעומת זאת אם נחצה את כמות הקמח לחצי קמח לבן וחצי קמח כוסמין נקבל סופגנייה יותר גבוהה.

778 חנוכה סופגניה קמח כוסמין ריבה
ניוזלטר
ניוזלטר דצמבר 2020

ניוזלטר דצמבר 2020

ניוזלטר נובמבר 2020

ניוזלטר נובמבר 2020

לרשימה המלאה ולהרשמה
 
עדכונים
לביבות ירק אפויות בתנור

לביבות ירק אפויות בתנור

סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

"בשעה טובה" – מתי לאכול מה ומה לאכול מתי. Chrono-nutrition  – המדע 'העל זמני' של התזונה. מאת הדיאטנית לימור בן חיים.

"בשעה טובה" – מתי לאכול מה ומה לאכול מתי. Chrono-nutrition – המדע 'העל זמני' של התזונה. מאת הדיאטנית לימור בן חיים.

 
תגיות
תגיות
TED אומאמי אנטיאוקסידנטים ארוחת בוקר בריאות ברת קיימא גלוטן גלידה הפחתת נתרן הפחתת סוכר חלבון חנוכה טבעונות טכנולוגיה יוניליוור יוניליוור העולמי ילדים ילדים ותזונה ירקות מדיה חברתית מחקר מרגרינה ניהול מים ניוזלטר נסטור ליפובצקי נתמכי ראיות סוכר סיבים תזונתיים סנסוריקה ספורט עינב גפן עמותת עתיד עצירות פייסבוק פריכיות קופון שיבולת שועל שיווק דיגיטלי תה תוכן שיווקי תזונה תזונה בריאה תזונת ספורטאים תלמה תעשיית המזון
כללי
  • דף הבית
  • אודות
  • מותגים
  • תוכנית הקיימות של יוניליוור
  • צרו קשר
כלים לדיאטנים.יות
  • מידע לעסק עצמאי
  • מצגות וסרטונים
  • מאמרים וכתבות
  • ניוזלטר
  • מחשבונים וכלים שימושיים
  • המלצות איגודי בריאות בעולם
  • אתרי תזונה מומלצים
  • ארגוני בריאות בעולם
  • מידע וקישורים חיצוניים
עוד בשבילכם
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • מתכונים
  • ארכיון פורום תזונה מקצועי
הישארו בקשר!









    © כל הזכויות שמורות יוניליוור 2020
    גלילה לראש העמוד