-
דיון
-
בעקבות מחקר זה המצביע על ירידה של 25% בסיכון לסרטן שד, השאלה היא אם צריכה מוגברת של סיבים יכולה להפחית הסיכון לנשים בסיכון גבוה (עם סיפור משפחתי למשל). כלומר אם יהיה זה נכון להמליץ למטופלות שיש להן סיפור משפחתי של סרטן שד להגביר צריכת סיבים ? אני מבינה שלא מדובר על מחקר התערבותי אך בהנחה שצריכה גדולה יותר של סיבים לא יכולה ממש להזיק נראה לי שזאת יכולה להיות המלצה סבירה . האם ההנחיות למניעת סרטן שד כוללות התייחסות תזונתית כזו או אחרת ?
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
- הפורום 'תזונה' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.