דף הבית › פורומים › תזונה › יין וסיכון לשברים בנשים לאחר גיל המעבר › יין וסיכון לשברים בנשים לאחר גיל המעבר
14/12/2013 בשעה 22:18
#5650
ד"ר סיגל אילת-אדר
אכן, המחברים לא מספקים הסבר ביולוגי אפשרי. הם מדברים על כך שייתכן ששתיית יין מתונה היא סמן לגורמים נוספים המשפיעים על נפילות ושברים כמו: הכנסה, השכלה, חיים עם בן זוג, שעלולים להוות ערפלנים. מאפיינים אלה יכולים להיות קשורים (Association but not causality), עם העדפת יין על פני שתיה אלכוהולית אחרת.
יחד עם זאת. המחברים מזכירים מחקרים אחרים עם תוצאות דומות כמו מחקר עוקבה ב- 31,785 נשים דניות.