-
דיון
-
המחקר הזה שהוצג בכנס האיגוד הקרדיולוגי האירופאי מצביע על כך שתזונה דלת פחמימות קשורה לעלייה בסיכון לתמותה. נשמע לי קצת מוזר ובניגוד למחקרים רבים שהראו שדווקא לדיאטה דלת פחמימות (ועשירה יותר מן הסתם בחלבונים) יש תוצאות בריאותיות טובות יותר. איך אפשר להסביר הסתירה הזו ?
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
- הפורום 'תזונה' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.