אם הבנתי נכון אז לריכוז הויטמין C בירקות ופירות יש השפעה חיובית על הורדת הסיכון לתחלואת לב ? אם אכן כך אילו סוגי ירקות ופירות הם העשירים ביותר בריכוזי ויטמין C ?
אם הבנתי נכון אז לריכוז הויטמין C בירקות ופירות יש השפעה חיובית על הורדת הסיכון לתחלואת לב ? אם אכן כך אילו סוגי ירקות ופירות הם העשירים ביותר בריכוזי ויטמין C ?
ויטמינים וחומרים אחרים נוגדי חימצון קשורים לסיכון פחות למחלה קרדיוואסקולרית. מדוע יש להתמקד רק בויטמין C? אפשר גם בטא-קרוטן, ויטמין E, סלניום ועוד.
לכן הייתי ממליצה לגוון בצריכת ירקות ופירות ולא להתמקד במקור לויטמין אחד.