• לערוץ ה-youtube שלנו
חדשות תזונה ובריאות
חדשות תזונה ובריאות
מידע מקצועי עבור דיאטנים, כנסים ואירועים בעולם המזון, תזונה ובריאות, הנחיות ותקנות ועוד.
  • דף הבית
  • אודות
        • עלינו
        • תוכנית הקיימות של יוניליוור
        • מותגים
  • מידע מקצועי עבורכם
        • מידע לעסק עצמאי
        • מצגות וסרטונים
        • מאמרים וכתבות
        • אינפוגרפיקות
        • צרכנים – מאפיינים, מגמות וטרנדים
  • ניוזלטר
        • ניוזלטר פברואר 2022

          ניוזלטר פברואר 2022

        • ניוזלטר נובמבר 2021

          ניוזלטר נובמבר 2021

        • ניוזלטר אפריל 2021

          ניוזלטר אפריל 2021

        • ניוזלטר דצמבר 2020

          ניוזלטר דצמבר 2020

        • לעוד ניוזלטר
  • מתכונים
        • סדנת בישול דיגיטלית עם אודי ואושר
        • לעוד מתכונים
        • פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם
          העשרת התפריט בירקות

          פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם

  • קופונים לאנשי מקצוע
        • לכל הקופונים
        • 40% הנחה על מוצרי ברנפלקס אקסטרה חלבון ואקסטה פייבר

  • פודקאסטים
        • פרק 10- הצרכן בראי התעשייה עם קרן דודסון
          פודקאסט

          פרק 10- הצרכן בראי התעשייה עם קרן דודסון

        • פרק 9- סטוריטלינג ומיתוג אישי. המדריך ליצירת תוכן עם קרן רייטלר
          פודקאסט

          פרק 9- סטוריטלינג ומיתוג אישי. המדריך ליצירת תוכן עם קרן רייטלר

        • פרק 8-  העולם המופלא של המיקרוביום עם ד"ר סיגל פרישמן
          פודקאסט

          פרק 8- העולם המופלא של המיקרוביום עם ד"ר סיגל פרישמן

        • פרק 7- להניע לשינוי. מבוא פרקטי לגישה המוטיבציונית עם דוד לב
          פודקאסט

          פרק 7- להניע לשינוי. מבוא פרקטי לגישה המוטיבציונית עם דוד לב

        • לעוד פודקסטים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • מידע מקצועי עבורכם
  • ניוזלטר
  • מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • פודקאסטים
  • צרו קשר
חדשות תזונה ובריאות
חדשות תזונה ובריאות
  • דף הבית
  • אודות
        • עלינו
        • תוכנית הקיימות של יוניליוור
        • מותגים
  • מידע מקצועי עבורכם
        • מידע לעסק עצמאי
        • מצגות וסרטונים
        • מאמרים וכתבות
        • אינפוגרפיקות
        • צרכנים – מאפיינים, מגמות וטרנדים
  • ניוזלטר
        • ניוזלטר פברואר 2022

          ניוזלטר פברואר 2022

        • ניוזלטר נובמבר 2021

          ניוזלטר נובמבר 2021

        • ניוזלטר אפריל 2021

          ניוזלטר אפריל 2021

        • ניוזלטר דצמבר 2020

          ניוזלטר דצמבר 2020

        • לעוד ניוזלטר
  • מתכונים
        • סדנת בישול דיגיטלית עם אודי ואושר
        • לעוד מתכונים
        • פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם
          העשרת התפריט בירקות

          פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם

  • קופונים לאנשי מקצוע
        • לכל הקופונים
        • 40% הנחה על מוצרי ברנפלקס אקסטרה חלבון ואקסטה פייבר

  • פודקאסטים
        • פרק 10- הצרכן בראי התעשייה עם קרן דודסון
          פודקאסט

          פרק 10- הצרכן בראי התעשייה עם קרן דודסון

        • פרק 9- סטוריטלינג ומיתוג אישי. המדריך ליצירת תוכן עם קרן רייטלר
          פודקאסט

          פרק 9- סטוריטלינג ומיתוג אישי. המדריך ליצירת תוכן עם קרן רייטלר

        • פרק 8-  העולם המופלא של המיקרוביום עם ד"ר סיגל פרישמן
          פודקאסט

          פרק 8- העולם המופלא של המיקרוביום עם ד"ר סיגל פרישמן

        • פרק 7- להניע לשינוי. מבוא פרקטי לגישה המוטיבציונית עם דוד לב
          פודקאסט

          פרק 7- להניע לשינוי. מבוא פרקטי לגישה המוטיבציונית עם דוד לב

        • לעוד פודקסטים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • מידע מקצועי עבורכם
  • ניוזלטר
  • מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • פודקאסטים
  • צרו קשר
דף הבית » מידע לעסק עצמאי » הרצאתה המוקלטת של רונית כפיר- באירוע השקת "מדברים מחוץ לצלחת" פודקאסט מקצועי לדיאטנים ודיאטניות

הרצאתה המוקלטת של רונית כפיר- באירוע השקת "מדברים מחוץ לצלחת" פודקאסט מקצועי לדיאטנים ודיאטניות

מערכת האתר

"איך להתחיל עם לקוח"- רונית כפיר בהרצאתה בערב השקת הפודקאסט "מדברים מחוץ לצלחת" לדיאטנים.יות מבית יוניליוור

שלבים במהלך שיחה ראשונה עם לקוח

איך להתחיל עם לקוח? רונית כפיר

כל מה שקורה בשיחה הראשונה משפיע על מערכת היחסים שלנו עם הלקוח, זו מיני מערכת יחסים.
שיחה ראשונית עם לקוח פוטנציאי (עול"ל- עוד לא לקוח) פותחת הרבה אפשרויות:

  1. לתת מסגרת וודאות של מה העול"ל הולך לקבל באותה שיחה ובכלל בעבודה איתי
  2. לבחון האם זה עול"ל שהוא בתחום העיסוק שלי, האם זה מישהו שאני רוצה שיהפוך להיות לקוח שלי?
  3. יצירת רושם ראשוני- למה כדאי לו לבוא אלי?
  4. יצירת אמון והתחל שיתוף פעולה
  5. הצבת גבולות
  6. לתת ערך מוסף ולשאול את שאלות ההכוונה הנכונות כדי לבנות את האמון אף יותר.

מושכות ניהול השיחה נמצאות אצלי כבעלת העסק ולא ההיפך. את העסק שלנו אנחנו צריכים להוביל והנה כמה נקודות חשובות לשיחה הראשונית:

  • בשיחה הראשונית אנחנו צריכים חייבים לקחת את ההובלה המקצועית וזה צריך להיעשות במינון הנכון, שכל צד מדבר בצורה מספקת אבל עם גבול.
  • השעה והמקום גם חשובים לניהול השיחה- האם ה קרה בזמן שאני עובדת בו, האם אני פנויה לנהל אותה, איזו שיחה בבית תטיב איתי ותאפשר לי לצאת קשוב או ומקצועית.

אילו כלים יכולים לעזור בהצלחה של שיחה ראשונה?

  • שפת גוף היא מאוד חשובה
  • לבוש שנותן ביטחון
  • חושים חדים למה הצד השני מעביר לנו
  • גבולות ברורים- זמנים, מחיר, זמינות בין פגישות, ושירותים נוספים במסגרת התהליך.
  • פיץ' מוכן של העסק- שיחת הערך. תיאור קצר ולעניין על העסק שלי כדי להביא לקביעת פגישה. שהצד השני יבין מה הערך שלי כשהוא בא אלי. למה דווקא איתי?

שלד שיחה ראשונית עם העול"ל:

ראשית נבין מי הלקוח:

האם מי שמדבר איתנו הוא הלקוח או מישהו מטעמו? מי מקבל את ההחלטות? מה סגנון הדיבור, איזה צורות דיבור, אפשר לרשום כיוונים מסויימים ולהציף את זה בחזרה במהלך השיחה- כך לקוח ידע שהקשבתי לו.

מה הלקוח יודע על התחום? להקשיב ולהשתמש במפתח הזה להצלחת השיחה.

נרצה להבין איך הלקוח הגיע אלינו:

אם זה מהמלצה- פחות צריך לשכנע. אם דיברנו בעבר ועברו הרבה שנים- יש ציפיות מחיר שונות. אם זה דרך מישהו שאני זוכרת עליו משהו- אני מראה שאני נותנת יחס אישי. כל אלה מחזקים אמון.

להבין מאיפה הלקוח הגיע מלמד על מקורות שיווק מוצלחים ומאיפה אנשים מגיעים.

איך אני יכולה לעזור? הלקוח יפרט צורך.

בשלב הזה נתכונן להקשיב, לכתוב ונדע לעצור אותו ולהתאים לו את המוצר הנכון שלנו- נוכל לעשות רושם ראשוני מוצלח.

אספר מי אני ומה תהליך העבודה שלי?

מומלץ לפרט לפי האופן שבו הלקוח הגיע אלי לפיו אני יודעת מה הוא כבר יודע ומה צריך להשלים.
אחרי שהקשבנו לעול"ל והבנו לאן הוא רוצה להגיע, מה השאיפות שלו, והמטרות שלו, כדי שהוא ירצה לעבוד איתי ארצה לצייר לו תמונת עתיד.
נדבר על תהליך העבודה. מה הוא כולל, המשך שלה.

מחיר:

אפרט על המחיר מרכיביו ומה הוא כולל. נכלול את מדיניות התשלומים וביטולים.

תמונת מצב של סוף שיחה ראשונה מוצלחת:

חשש יהפוך לציפיה
חשד לאמון
בורות לידע
ודמיון פרוע למחיר קונקרטי
(לשני הצדדים!)

כל שיחה נרצה לסיים בפולואפ:

נבין מהלקוח מה הוא מעוניין שיהיה הצעד הבא. אנחנו צריכים להיות אקטיבים בנושא הזה- להציע פגישה, להציע מועד חזרה, להציע משהו שישאיר אותנו בקשר אם אנחנו מעוניינים בעבודה הזו.

סימני אזהרה ללקוח שאולי לא מתאים לנו:
אין הקשבה
אין הבנה
אין זמן/ כסף
אין כימיה.

דרכי מילוט:

דרך המילוט הטובה ביותר היא הכנות- אני לא חושבת שאני אשת המקצוע המתאימה בשבילך.

בהרצאה רונית נתנה זמן רב לשאלות של הקהל- מומלץ להקשיב!

 

חומרים נוספים שהוזכרו בהרצאה:
1. כתבה בגלובס על נשים בכירות ומשכורות
2. הרצאת הטד של שריל סדנברג על נשים מנהיגות
3. כל הטבלאות תחת ההשטג #דברו_ביזנס באינסטגרם

איך להתחיל עם לקוח יוניליוור מדברים מחוץ לצלחת פודקאסט רונית כפיר
ניוזלטר
ניוזלטר פברואר 2022

ניוזלטר פברואר 2022

ניוזלטר נובמבר 2021

ניוזלטר נובמבר 2021

לרשימה המלאה ולהרשמה
 
עדכונים
חוברת מתכונים מיוחדת לדיאטנים

חוברת מתכונים מיוחדת לדיאטנים

"מה מזיק לנו יותר- מזון מהיר או אכילה מהירה?" מאת דנה איבנקובסקי וכקמן

"מה מזיק לנו יותר- מזון מהיר או אכילה מהירה?" מאת דנה איבנקובסקי וכקמן

"כיצד השפיעה הקורונה על הרגלי האכילה והצריכה שלנו? " מאת דנה איבנקובסקי וכקמן

"כיצד השפיעה הקורונה על הרגלי האכילה והצריכה שלנו? " מאת דנה איבנקובסקי וכקמן

 
תגיות
תגיות
אודי ואושר אינפוגרפיקה אכילה בלילה ארוחת בוקר בזבוז מזון בישול ביתי בריאות גלוטן גלידה הפחתת נתרן הפחתת סוכר הרגלי אכילה חלבון חנוכה טבעונות טיפים יוניליוור יוניליוור העולמי ילדים ילדים ותזונה ירקות ללא גלוטן מדברים מחוץ לצלחת מרגרינה מתכון מתכון בריא סדנת בישול סוכר סנסוריקה עמותת עתיד פודקאסט פייסבוק פריכיות קטניות שיבולת שועל שיווק דיגיטלי תה תוכן שיווקי תזונה תזונה בריאה תזונה מבוססת צומח תזונת ילדים תזונת ספורט תזונת ספורטאים תעשיית המזון
כללי
  • דף הבית
  • אודות
  • מותגים
  • תוכנית הקיימות של יוניליוור
  • צרו קשר
כלים לדיאטנים.יות
  • מידע לעסק עצמאי
  • מצגות וסרטונים
  • מאמרים וכתבות
  • ניוזלטר
  • מחשבונים וכלים שימושיים
  • המלצות איגודי בריאות בעולם
  • אתרי תזונה מומלצים
  • ארגוני בריאות בעולם
  • מידע וקישורים חיצוניים
עוד בשבילכם
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • מתכונים
  • ארכיון פורום תזונה מקצועי
הישארו בקשר!









    © כל הזכויות שמורות יוניליוור 2019-2022
    גלילה לראש העמוד