• לערוץ ה-youtube שלנו
חדשות תזונה ובריאות
חדשות תזונה ובריאות
מידע מקצועי עבור דיאטנים, כנסים ואירועים בעולם המזון, תזונה ובריאות, הנחיות ותקנות ועוד.
  • דף הבית
  • אודות
        • עלינו
        • תוכנית הקיימות של יוניליוור
        • מותגים
  • מידע מקצועי עבורכם
        • מידע לעסק עצמאי
        • מצגות וסרטונים
        • מאמרים וכתבות
        • אינפוגרפיקות
        • צרכנים – מאפיינים, מגמות וטרנדים
  • ניוזלטר
        • ניוזלטר פברואר 2022

          ניוזלטר פברואר 2022

        • ניוזלטר נובמבר 2021

          ניוזלטר נובמבר 2021

        • ניוזלטר אפריל 2021

          ניוזלטר אפריל 2021

        • ניוזלטר דצמבר 2020

          ניוזלטר דצמבר 2020

        • לעוד ניוזלטר
  • מתכונים
        • סדנת בישול דיגיטלית עם אודי ואושר
        • לעוד מתכונים
        • פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם
          העשרת התפריט בירקות

          פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם

  • קופונים לאנשי מקצוע
        • לכל הקופונים
        • 40% הנחה על מוצרי ברנפלקס אקסטרה חלבון ואקסטה פייבר

  • פודקאסטים
        • פרק 11- בואו נתמודד עם דימוי גוף. תיאורי מקרה עם שחר כוכבי
          פודקאסט

          פרק 11- בואו נתמודד עם דימוי גוף. תיאורי מקרה עם שחר כוכבי

        • פרק 10- הצרכן בראי התעשייה עם קרן דודסון
          פודקאסט

          פרק 10- הצרכן בראי התעשייה עם קרן דודסון

        • פרק 9- סטוריטלינג ומיתוג אישי. המדריך ליצירת תוכן עם קרן רייטלר
          פודקאסט

          פרק 9- סטוריטלינג ומיתוג אישי. המדריך ליצירת תוכן עם קרן רייטלר

        • פרק 8-  העולם המופלא של המיקרוביום עם ד"ר סיגל פרישמן
          פודקאסט

          פרק 8- העולם המופלא של המיקרוביום עם ד"ר סיגל פרישמן

        • לעוד פודקסטים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • מידע מקצועי עבורכם
  • ניוזלטר
  • מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • פודקאסטים
  • צרו קשר
חדשות תזונה ובריאות
חדשות תזונה ובריאות
  • דף הבית
  • אודות
        • עלינו
        • תוכנית הקיימות של יוניליוור
        • מותגים
  • מידע מקצועי עבורכם
        • מידע לעסק עצמאי
        • מצגות וסרטונים
        • מאמרים וכתבות
        • אינפוגרפיקות
        • צרכנים – מאפיינים, מגמות וטרנדים
  • ניוזלטר
        • ניוזלטר פברואר 2022

          ניוזלטר פברואר 2022

        • ניוזלטר נובמבר 2021

          ניוזלטר נובמבר 2021

        • ניוזלטר אפריל 2021

          ניוזלטר אפריל 2021

        • ניוזלטר דצמבר 2020

          ניוזלטר דצמבר 2020

        • לעוד ניוזלטר
  • מתכונים
        • סדנת בישול דיגיטלית עם אודי ואושר
        • לעוד מתכונים
        • פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם
          העשרת התפריט בירקות

          פרק 1: העשרת התפריט בירקות- רוטב ירקות שמתאים להכל – מתכון מצולם

  • קופונים לאנשי מקצוע
        • לכל הקופונים
        • 40% הנחה על מוצרי ברנפלקס אקסטרה חלבון ואקסטה פייבר

  • פודקאסטים
        • פרק 11- בואו נתמודד עם דימוי גוף. תיאורי מקרה עם שחר כוכבי
          פודקאסט

          פרק 11- בואו נתמודד עם דימוי גוף. תיאורי מקרה עם שחר כוכבי

        • פרק 10- הצרכן בראי התעשייה עם קרן דודסון
          פודקאסט

          פרק 10- הצרכן בראי התעשייה עם קרן דודסון

        • פרק 9- סטוריטלינג ומיתוג אישי. המדריך ליצירת תוכן עם קרן רייטלר
          פודקאסט

          פרק 9- סטוריטלינג ומיתוג אישי. המדריך ליצירת תוכן עם קרן רייטלר

        • פרק 8-  העולם המופלא של המיקרוביום עם ד"ר סיגל פרישמן
          פודקאסט

          פרק 8- העולם המופלא של המיקרוביום עם ד"ר סיגל פרישמן

        • לעוד פודקסטים
  • צרו קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • מידע מקצועי עבורכם
  • ניוזלטר
  • מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • פודקאסטים
  • צרו קשר
דף הבית » מאמרים וכתבות » זו הסיבה שליוניליוור כל כך אכפת מדבורים

זו הסיבה שליוניליוור כל כך אכפת מדבורים

מערכת האתר

דבורים ממלאות תפקיד חיוני במערכת האקולוגית של כדור הארץ וביוניליוור פועלים כדי לעזור להם לשגשג.

דבורים ממלאות תפקיד חיוני במערכת האקולוגית של כדור הארץ ומאביקות כשליש ממה שאנחנו אוכלים. בלעדיהן, צמחים רבים, כולל גידולי מזון, ימותו.

בעשור האחרון חלה ירידה מאסיבית במספר מושבות הדבורים ובאוכלוסיית דבורי בר באירופה, בארה"ב, בסין וביפן, ולאחרונה נראה שהמשבר הגיע גם לאפריקה, לאחר שסימנים ראשונים של הרס מושבות דבורים נראו במצרים.

ביוניליוור החליטו לעבוד עם הספקים והחקלאים שלהם על השימור הביולוגי כדי לעזור לאוכלוסיית הדבורים לשגשג, שכן בלעדיהן לא יישמר הביו-דיוורסיטי (כלל המערכות הביולוגיות בכדור הארץ).

עבור המותג קולמן, האבקה חשובה במיוחד כדי לעזור בהגנה על יבולים כגון חרדל לבן, אשר תלוי בתהליך האבקה בזמן הפריחה. לצורך כך, יוניליוור עובדת עם EMG (English Mustard Growers), מגדלי החרדל ברחבי אנגליה, אשר מגדלים זרעי חרדל עבור המותג. מטרת התכנית, אשר תמשך עד 2025, היא להעלות את כמות אוכלוסיית הדבורים המקומית.

בסקר של EMG נראו פערים בזמינות של האבקה והצוף ביבולים, חורשים ושדות (בעיקר בתחילת האביב ובסוף הסתיו) וכמה חוות החלו לתכנן שתילת פקעות באביב. הסקר גם מראה כי גדר חיה ושיחים חשובים לאספקה. חווה אחת כבר שתלה כ- 500 מינים של גדר חיה והתכנון הוא לשתול עוד כ- 200 שיחים בשנה הקרובה כדי לייצר מסביב חורש חדש.

החקלאים בפרויקט משותף זה עם יוניליוור רואים את כל החווה שלהם בעין הוליסטית וכך למעשה נהנים מהאבקה בקנה מידה גדול יותר, דבר שגם תורם באספקה סדירה של חרדל אנגלי למותג של יוניליוור.

לצד מותג זה, גם קנור דואגת לתמוך בחקלאים כדי לשמר את הביודיוורסיטי (מגוון ביולוגי) ולהגן על דבורים באירופה. בנוסף, קרן השותפות עם קנור תמכה בפרויקטים ברחבי העולם. לדוגמה, ספק ירקות בצרפת דואג לשתול כ- 10% מתוצר הגידולים בשדות עם מגוון מסוים של פרחים המושכים דבורים; ספק של ירקות ועשבי תיבול קפואים יוצר שדות פרחים ב-20 אזורים לא מפותחים ברחבי אירופה; יצרן ספרדי של רסק עגבניות יצר מקלטי בר לדבורים.

הגנה על הביו-דיוורסיטי ועזרה בשגשוג אוכלוסיית הדבורים, תורמת בו זמנית גם לאיכות הגידולים בעולם כולו, וגם לאיכות המוצרים של יוניליוור.

דבורים יוניליוור
ניוזלטר
ניוזלטר פברואר 2022

ניוזלטר פברואר 2022

ניוזלטר נובמבר 2021

ניוזלטר נובמבר 2021

לרשימה המלאה ולהרשמה
 
עדכונים
מוזלי של בוקר טוב- מאת צבי מגנזיניק, טכנולוג יוניליוור

מוזלי של בוקר טוב- מאת צבי מגנזיניק, טכנולוג יוניליוור

גלילות חצילים ממולאות בריקוטה- מאת הדיאטנית ניצן גיל קהאן

גלילות חצילים ממולאות בריקוטה- מאת הדיאטנית ניצן גיל קהאן

חוברת מתכונים מיוחדת לדיאטנים

חוברת מתכונים מיוחדת לדיאטנים

 
תגיות
תגיות
אודי ואושר אומאמי אכילה בלילה ארוחת בוקר בישול ביתי גלוטן גלידה הפחתת נתרן הפחתת סוכר הרגלי אכילה חלבון חנוכה חצילים טבעונות טיפים יוניליוור יוניליוור העולמי ילדים ילדים ותזונה ירקות ללא גלוטן מדברים מחוץ לצלחת מרגרינה מתכון מתכון בריא ניצן גיל קאהן סדנת בישול סוכר עמותת עתיד עצירות פודקאסט פריכיות קטניות רוטב ירקות שיבולת שועל שיווק דיגיטלי תה תוכן שיווקי תזונה תזונה בריאה תזונה מבוססת צומח תזונת ילדים תזונת ספורט תזונת ספורטאים תעשיית המזון
כללי
  • דף הבית
  • אודות
  • מותגים
  • תוכנית הקיימות של יוניליוור
  • צרו קשר
כלים לדיאטנים.יות
  • מידע לעסק עצמאי
  • מצגות וסרטונים
  • מאמרים וכתבות
  • ניוזלטר
  • מחשבונים וכלים שימושיים
  • המלצות איגודי בריאות בעולם
  • אתרי תזונה מומלצים
  • ארגוני בריאות בעולם
  • מידע וקישורים חיצוניים
עוד בשבילכם
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • מתכונים
  • ארכיון פורום תזונה מקצועי
הישארו בקשר!









    © כל הזכויות שמורות יוניליוור 2019-2022
    גלילה לראש העמוד